Welkom op mijn blog

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 19:00

Welkom op mijn eerste blog 

De laatste tijd heb ik gemerkt met plaatsen van fotos op instagram, dat ik het erg leuk vind om een "langere" caption onder de foto neer te zetten. Dit soms met een verhaaltje of tips maar ook met vragen naar mijn lezers toe. Een echte blog is toch net iets persoonlijker en op die manier kan ik ook mijn volgers wat meer laten zien van mijn kijk op het leven en bovendien kan ik je dan ook op de hoogte houden van alle nieuwtjes en leuke belevingen!

Vandaag heb ik op instagram een quote foto geplaatst, waarop staat: Make it a September to remember. Dat zette me aan het typen..

 

Gelukkig zijn of gelukkiger zijn leer je niet op school, dat leer je gaandeweg het leven. En soms gaat allemaal even niet zoals je wil, soms lopen de dingen een beetje anders. 

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป? Kruip je in je schulp? Denk je bij jezelf: zie je wel. Ik kan dit niet. Mij lukt dit echt niet. Ik verdien dit niet. En stop je er dan gewoon mee? Laat je alles vallen omdat je je op dat moment heel klein en onzeker voelt?

๐—ข๐—ณ ๐˜‡๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ? Zeg je tegen jezelf: dit of iets beters. Maar zeker niets minder!! Want dat is het verschil! Tussen succes en falen. Tussen winnaars en verliezers. Doen waar je van houdt en het leven van je dromen leven en gewoon leven. Doen wat er van je verwacht wordt en wat je denkt te moeten doen.

๐—ž๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ณ ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ?

Leven vanuit angst is leven met negatieve emoties en gevoelens, angst houd je tegen. Leven met angst geeft onrust en stress en resulteert in ongelukkig zijn. Maar leven vanuit liefde stimuleert je en zet je vrij om door te gaan! Ook als het eventjes tegen zit. Want dat overkomt de beste, we hebben allemaal wel eens een ๐˜ฝ๐™‡๐™€๐™‚๐™ƒ dag, allemaal wel eens twijfels aan of over jezelf. Dit hoort gewoon bij het leven.

Dus wat kies jij? Leven met angst of kies jij voor liefde? 

Ik kies vandaag voor liefde. Ik kies ervoor om gelukkig(er) te zijn en neem nu dit besluit. Niemand heeft mij namelijk morgen beloofd. Een nieuwe maand brengt mij nieuwe inzichten en nieuwe kansen!

 

Liefs,

Stephanie

Reactie plaatsen

Reacties

Shirley Vos
3 jaar geleden

Heel mooi geschreven, powervrouw!